Στόχος μας στην Aperto Group είναι να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θέλουμε μέσα από τη συνεργασία μας να κερδίζουμε όλοι και ο πελάτης μας να παίρνει τα προϊόντα που πραγματικά έχει ανάγκη με βάση τις ιδιαιτερότητές του, τη στιγμή που επιθυμεί και να παραμένει ικανοποιημένος στο πέρασμα του χρόνου.

Το εξασφαλίζουμε με την ολοκληρωμένη προσέγγισή μας στην εξυπηρέτησή του:

Επαφή με τον πελάτη, διερεύνηση αναγκών: Συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες σας, το πώς έχετε φανταστεί την κατασκευή σας, το κόστος που έχετε υπολογίσει, την αισθητική σας. Eίναι σημαντικό να θέτουμε μαζί ποιες είναι οι προτεραιότητες σας.

Σύγκριση & Επιλογή λύσεων: Λόγω της μεγάλης ποικιλίας υλικών και προτάσεων μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικές δυνατότητες και να έχουμε ευελιξία στις λύσεις που σας προτείνουμε. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε τα προϊόντα που έχουν το συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών, αισθητικής και τιμής που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Παράδοση Προϊόντων/ Κατασκευή: Αναγνωρίζοντας ότι και η τοποθέτηση των προϊόντων που επιλέγετε από την Aperto Group ολοκληρώνουν την τελική εμφάνιση της κατασκευής σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε τους αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες μας. Η τήρηση των ημερομηνιών παράδοσης και κατασκευής, ώστε να κάνετε σωστό προγραμματισμό των εργασιών σας, είναι για εμάς κανόνας.

Μετά την κατασκευή: Είμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση και την τοποθέτηση του προϊόντος για να διαβεβαιώσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι. Προτρέπουμε τους πελάτες μας να επικοινωνούν μαζί μας αν εντόπισαν κάτι που τους έχει δυσαρεστήσει ώστε να το διορθώσουμε μαζί.