Οι πόρτες ασφαλείας κύριας εισόδου που διαθέτει η Aperto Group είναι εξοπλισμένες με προηγμένους μηχανισμούς ασφαλείας και παρέχονται μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε παραδοσιακό ή σύγχρονο στυλ, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο σας. Συνδυάζουν μοναδικά οφέλη:

 • Υψηλή Ασφάλεια:
  Η ασφάλεια της πόρτας είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της. Τα panels exclusive κατασκευάζονται με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 3mm και εσωτερικά 2mm. Κατασκευάζονται με τετραπλά και τριπλά τζάμια και τρίπλεξ 4+4mm και από τις δύο πλευρές, ενώ υπάρχει και η προαιρετική επιλογή για φύλλο σιδήρου στο εσωτερικό του πάνελ.
 • Κορυφαίο Design:
  Τα panels exclusive διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και χαρακτηρίζονται από τη γραμμική και παράλληλα μοντέρνα σχεδίασή τους. Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα, τζάμια και αξεσουάρ, ενώ τα περισσότερα από τα μοντέλα είναι απλά… Exclusive! Ο συνδυασμός του ενσωματωμένου inox, του τζαμιού και των χαραγμένων γραμμών προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στην είσοδο του σπιτιού σας.
 • Πιστοποιημένη Ποιότητα:
  Τα panels exclusive είναι πιστοποιημένα από το διεθνές πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 και έχουν πιστοποιήσεις θερμομόνωσης από το Ινστιτούτο του Rosenheim. Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε καθώς και οι αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές που έχουμε ορίσει για την κατασκευή των panel Detural έχουν ως αποτέλεσμα την τέλεια ποιότητα.
 • Θερμομόνωση:
  Τα panels exclusive προσφέρουν ένα εξαιρετικό επίπεδο θερμομόνωσης πιστοποιήμενο από το ινστιτούτο του Rosenheim. Το συνολικό πάχος του panel σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα του μονοτικού υλικού και των τριπλών ή τετραπλών ενεργειακών τζαμιών κατεβάζουν τον συντελεστή θερμοπερατότητας έως και Up=0.35 W/(m²K). .

Τα εξαρτήματα που συμπληρώνουν τις πόρτες ασφαλείας της Aperto Group ολοκληρώνουν τις λύσεις που σας παρέχουμε. Κορυφαίο design, ποιότητα κατάσκευής και απόλυτη ασφάλεια σε κάθε λεπτομέρια της πόρτας σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος