Σκιάδια Συρόμενα/Ανοιγόμενα/Σταθερά χωρίσματα/ Panels/ Ειδικά Τεμάχια σκίασης

Τα σκιάδια έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά στη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από συρόμενα, ανοιγόμενα σταθερά, frameless σκιάδια με ευελιξία στη δημιουργία διαφορετικών σχεδίων, με οριζόντια ή κατακόρυφα στοιχεία, δίνοντας λύσεις σε κάθε κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και καλύπτοντας ακόμα και τις πιο εξεζητημένες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Τα συστήματα χωρισμάτων και ειδικών τεμαχίων της Aperto Group εξασφαλίζουν υψηλή αισθητική και ποιότητα. Ταιριάζουν στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, είναι εύκολα στην τοποθέτηση και εξαιρετικά ανθεκτικά στο χρόνο.

Ειδικά τεμάχια/χωρίσματα εσωτερικού χώρου

Η εταιρεία Aperto διαθέτει ποικιλία σχεδίων για σταθερά, ανοιγόμενα και συρόμενα χωρίσματα για εσωτερικούς χώρους από αλουμίνιο εξυπηρετώντας κάθε αρχιτεκτονική επιθυμία και ανάγκη. Δείτε τους κατάλογους για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές με Flush, Sliding, Full Frame doors & Office Partitions.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον κατάλογο Flush doors

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον κατάλογο Sliding doors

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον κατάλογο Full Frame doors

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον κατάλογο Office Partitions

Ντουζιέρες Αλουμινίου

Η εταιρεία Aperto Aluminium Group  διαθέτει ολοκληρωμένη πρόταση σε ντουζιέρες αλουμινίου .

Το φινίρισμα τους , η υψηλή αισθητική και η απαράμιλλη σχεδίαση σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα , μετατρέπει το μπάνιο σας σε χώρο απόλαυσης και ηρεμίας .

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος