Βάσεις Τζαμιού για μοναδική εικόνα στην οικοδομή σας!

Η εταιρεία Aperto διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε βάσεις υαλοπίνακα, εξυπηρετώντας κάθε πιθανή ανάγκη των σύγχρονων και απαιτητικών κατασκευαστικών έργων.

Το όνομα της νέας βάσης τζαμιού είναι «ΘΩΡΑΚΑΣ» γιατί βασίζεται στη προστασία – συγκράτηση του τζαμιού , όπως ο πραγματικός Θώρακας στο ανθρώπινο σώμα.

Δείτε την παρουσίαση για περισσότερες πληροφορίες και σχετικά με τη βάση τζαμιού «ΘΩΡΑΚΑΣ» που θα βρείτε στην Aperto Group.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση.

Κάγκελα Αλουμινίου για σύγχρονη εικόνα στην οικοδομή σας!

Δώστε στο εξωτερικό της οικοδομής σας μία σύγχρονη εικόνα με κάγκελα αλουμινίου της Aperto Group. Σχεδιάστε το σύστημα από κάγκελα αλουμινίου που ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας συνδυάζοντας προφίλ μαζί με εξαρτήματα.

Επιλέξτε ανάμεσα στους εξής τύπους για κάγκελα από αλουμίνιο ανοδιωμένο:

  • Τομές στρογγυλές
  • Τομές καρέ – τετράγωνες
  • Τομές για τζάμι

Κάγκελα Αλουμινίου για διαχρονική εικόνα στην οικοδομή σας!

Στην Aperto Group μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά κάγκελα και πόρτες από profile αλουμινίου και ξεχάστε μια για πάντα τη συντήρηση στα κάγκελα σας.

Διατίθεται μεγάλη γκάμα σε μοναδικά σχέδια και αποχρώσεις.

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018 – Δείτε τον κατάλογο για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές για τις λύσεις από Αλουμίνιο Ανοδιωμένο – Κάγκελα Αλουμινίου που θα βρείτε στην Aperto Group.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον κατάλογο.

cover_kagelaΔείτε τον κατάλογο για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές για τα κάγκελα αλουμινίου από ανοδιωμένο αλουμίνιο που θα βρείτε στην Aperto Group.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον κατάλογο

Πιστοποιητικά Ποιότητας

CERTIFICATE_giordano_APERTO-_thumb CERTIFICATE_PIV_APERTO-thumb